miércoles, 11 de noviembre de 2009

Primera reunió de la Comissió Negociadora del Conveni de la XHUP

El 14 d'octubre, va tenir lloc al Departament de Treball, la primera reunió de la Comissió Negociadora del Conveni de la XHUP, a la qual vam assistir CCOO (7 representants), UGT (6 representants) i la representació de les 3 patronals. El sindicat Metges de Catalunya no va comparèixer.

En la reunió prèvia constitutiva de la Comissió Negociadora els sindicats ens vam comprometre a lliurar en aquesta primera reunió les nostres plataformes per a la negociació del Conveni. CCOO hem estat l'únic sindicat que hem complert amb el compromís adquirit i hem lliurat la nostra plataforma a la representació patronal. Aquesta plataforma recull reivindicacions diverses que afecten i pretenen millorar les condicions de treball d’absolutament tots els treballadors i totes les treballadores del sector. Entre d'altres es plantegen temes de promoció i mobilitat, millora de la contractació, reducció de jornada, igualtat, millores salarials, ... Ben aviat farem difusió de la nostra plataforma amb més detall.

La Comissió Negociadora ha acordat que es reunirà cada quinze dies. La propera reunió està prevista per al dia 28 d'octubre en què s'iniciarà la discussió a partir de les plataformes sindicals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario